(شهر قصابه )قصابه گمنام تاریخ (مالک فصیحی)

باغ شهر قصابه ، شهر زیبا و قشنگ استان اردبیل و محل گردشگران است وشهر قصابه در استان اردبیل و در قسمت غرب شهرستان مشکین شهر واقع شده و از شمال شرقی به روستای احمد بیگلو و از شمال به روستای کوجنق و از جنوب به روستای خراوان و از جنوب شرقی به روستای خورشیدآباد(چتز)وازطرف غرب به روستا های خنجر و حبشه واز شرق به روستا های حیق ومزرعه خلف منتهی می شود

 توجه   و توجه

((خوردن هسته میوه های زمستانی مثل پرتقال، نارنگی، گرپفورت که هسته دارند زمینه ای برای بروز آپاندیس می باشند. آپاندیس که از انواع بیماری های شایع است و تشخیص آن نیز خیلی سخت است و حتی می تواند انسان را تا مرگ پیش ببرد، از طریق خوردن میوه های هسته دار بیشتر بروز می کند. . مردم ترکیه در محیط کارشان به علت عادت کردن و به خاطر کمبود زمان، پرتقال، نارنگی، گریفورت و غیره را با هسته هایشان می خورند و این عمل


آنها موجب می شود که لوله آپاندیس گرفته شده و حتی موجب مرگشان شود. خشکبار نیز می توانند دلیلی برای این بیماری باشند.
پزشکان هشدار دادند؛ خوردن هسته میوه ها می توانند راهی برای بروز آپاندیس باشند.
به نقل از روزنامه ترکی زبان ملی ترکیه ؛میوه های زمستان که به همراه هسته هایشان خورده می شوند می توانند سبب بروز آپاندیس باشند
متخصصان تغذیه هشدار دادند که مصرف گوشت کبابی احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.
متخصصان مرکز بهداشت منطقه‌ای بایلور در آمریکا اعلام کردند که خوردن گوشت‌های کبابی در بیشتر موارد می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. این متخصصان می‌گویند: کباب کردن یک روش کم چربی برای طبخ غذا است اما باید هوشیار باشیم که اگر گوشت کبابی زیاد مصرف شود خطر ابتلا به سرطان را در پی خواهد داشت. این مطالعات نشان می‌دهد که برگرها و کباب‌های آبدار بویژه در حالت نیم سوز و ذغالی شده حاوی مواد سرطان‌زا هستند. محققان در توضیح این مطلب می‌گویند: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب می‌کنید، مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر می‌ریزید و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد می‌کند ماده سرطان‌زا تولید می‌شود که این ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمی‌گردد و برای بدن خطرناک است. لذا متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت، سرخ کردن و یا تنوری کردن این ماده خوراکی است. این متخصصان تایید می‌کنند که طبخ غذا در مدت زمان طولانی تر و در دماهای پایین‌تر روش بسیار بهتر و سالم تری است. به علاوه طبخ جوجه بدون پوست‌ و مرغ و گوشت لخم نیز توصیه می‌شود چرا که مقدار چربی که از این نوع گوشت‌ها ممکن است روی ذغال بریزد به میزان قابل توجهی کمتر است و در نتیجه از مقدار مواد سرطان‌زایی که ممکن است تولید شوند، کاسته خواهد شد.

[ ۱۳٩۱/٩/٢٠ ] [ ٧:٠۸ ‎ب.ظ ] [ مالک فصیحی ]